INTUITIEF ZINGEN & COACHING

INDIVIDUEEL

De stembevrijdingssessies voelen als een schoonmaakproces. Nooit geweten, laat staan gevoeld, dat de trillingen van mijn eigen stem me meer innerlijke vrijheid konden geven. Ik ervaar de begeleiding van Sarah als heel veilig, zeer zorgvuldig, met respect en heel liefdevol. – Ans

In een individuele sessie intuïtief zingen begeleid ik je graag in het tevoorschijn laten komen van wat er op dat moment in jou leeft. Wat jou blij maakt, maar ook dat wat je frustreert, dat waar je tegenaan loopt.  

Als “dat was is”, er mag zijn, ontstaat er ruimte om fysieke en/of emotionele spanning naar boven te laten komen. Het uitspreken van wat je voelt in woorden, klanken of een lied kan daarbij helpen. Onze klank door ons heen laten gaan werkt bevrijdend. Het ruimt op, zodat wie we in Wezen zijn tevoorschijn kan komen.

“Na een fietsongeluk een aantal maanden geleden, werk ik met Sarah aan stembevrijding. Met de begeleiding en deskundige steun van Sarah, heb ik geleerd om het gevoel dat in mij vrij komt te ervaren voor wat het is. Deze emoties en gevoelens heeft Sarah op een zeer prettige en zachte manier bij mij tot uiting kunnen brengen.

Het prettige van de lessen is dat de effecten ook blijvend zijn. Mijn geestelijke herstel na mijn fietsongeluk is begonnen met de stembevrijding sessies die ik bij Sarah gevolgd heb.

Na de eerste sessie was de vermoeidheid, die ik al maanden gevoeld heb, sterk afgenomen. Ik dacht niet meer aan het ongeluk en mijn concentratievermogen nam weer toe.

Hoe dit allemaal kan? Ik weet het niet en hoef het eigenlijk ook niet te weten. Maar dat Sarah een wezenlijke invloed heeft gehad op mijn herstel staat voor mij als een paal boven water.” – Jane

Het zingen in deze sessies is niet gericht op de vorm en performance. Om de effecten van deze sessies te kunnen ervaren, hoef je niet muzikaal te zijn en ook niet te kunnen zingen. 

Call Now Button