Als klassiek zangeres, alt-mezzo.

zing ik vandaag de dag met name solistenpartijen in oratoria en verzorg ik op verzoek de muzikale omlijsting van uitvaarten en bruiloften.

Mijn eerste muzieklessen volgde ik aan de Stedelijke Muziek Academie van mijn geboortestad Aalst (België). Op 18-jarige leeftijd werd ik winnende laureaat van de Belgische Nationale Wedstrijd voor Woord en Muziek in de categorie Solozang…

Als zangdocente, dirigente & workshopleider

sta ik graag aan de wieg van het ontwikkelen van een stem en een gezonde, homogene koorklank. Daarbij verbinding en plezier in zingen niet uit het oog verliezend.

“Bijzonder aan het werk van Sarah is dat zij een combinatie weet te maken van haar klassieke scholing met haar intuïtieve talent om te horen en waar te nemen waar de toon in iemand ‘geblokkeerd’ is. Zo komt zij tot oefeningen die persoonlijk op de leerlingen zijn afgestemd en die de zanger tot nieuwe vocale ontdekkingen brengt.”

Mijn persoonlijke weg

Hier vindt u een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen en cursussen.  

Call Now Button