SarahBande – concertkoor

Woensdagen 20.00-22.00 

SarahBande (dameskoor), opgericht in 2011, is een koor zonder pretentie, maar met ambitie. Het koor van ongeveer 25 leden werkt gemiddeld in 4 kwartalen aan 1 project. Projecten wisselen per jaar van muziekstijl.  

Doelgroep:

Bij Sarahbande zijn gemotiveerde leden met enige zangervaring van harte welkom. Het koor biedt aparte ondersteuning (in kleine groep) bij het instuderen van de muziek. Wij streven ernaar om een vaste ledenkern te hebben. Toch is het mogelijk om als projectzanger mee te zingen. 

Stemvorming & Oefenmateriaal: 
Tijdens de repetitie wordt ruim aandacht besteed aan plezier in zingen, gezond stemgebruik & koorklank. Het is geen vereiste om noten te kunnen lezen, hoewel dit het instuderen van de bladmuziek vergemakkelijkt. (Zie cursussen solfege) Er wordt wel van je verwacht dat je thuis oefent. Hiervoor wordt, ter ondersteuning, oefenmateriaal ter beschikking gesteld (ingespeelde partijen).

In afwachting van de opheffing van de corona-beperkingen repeteert SarahBande online.

Repetitie – data & tijden
Wekelijks op woensdagavond van 20.00-22.00. Per kwartaal is er gemiddeld 1 oefendag op zaterdag of zondag. Tijdens schoolvakanties is er geen repetitie.

Locatie: repetitieruimte conform alle corona-richtlijnen in de Bloemenbuurt- Den Haag

Lid worden:

Iedere geïnteresseerde is welkom om 2x vrijblijvend en kosteloos met ons mee te repeteren. Na deze 2 keer evalueren we samen of het voor beide partijen een mooie zet is om met elkaar “in zee te gaan”. Apart voorzingen is niet vereist.

Call Now Button