Stembevrijding

Individuele lessen

Soms kan ons hoofd, al het denken en praten, ons zo in de weg zitten dat we het gevoel hebben steeds weer tegen dezelfde dingen aan te lopen. Stembevrijding helpt je om zingend te ontspannen, om te zakken in je lichaam en door zingen een andere laag je innerlijke wereld aan te boren.

Tijdens een individuele sessie stembevrijding begeleid ik jou in het durven zingen met jouw unieke, innerlijke stem. Je begint te ervaren dat er óók in jou een lied zit dat gezongen wil worden en dat je daarvoor helemaal geen “muzikaal talent” hoeft te hebben. Zo’n lied is soms uitbundig, soms zacht en verlegen. Het mag allemaal. En niets moét. Het is immers “gewoon” een kwestie van leren zijn met dat wat is. “Gewoon” is niet altijd eenvoudig, maar het uitspreken van wat je voelt in woorden, het zingen van  klanken of een lied kan daarbij helpen.

Door stembevrijding groei je stap voor stap in het vertrouwen in jouw stem, jezelf en het leven.

Stembevrijding Bloeiende Stem - 1

Stembevrijding - workshops

Onze stem en muziek in het algemeen kunnen ons diep met onszelf verbinden. Pas als we met onszelf verbonden zijn, kunnen we werkelijk met de ander verbinden. In de verbinding ligt een helende kracht. Als we bereid worden om weer naar onze innerlijke stem te luisteren en deze stap voor stap te durven laten klinken, komt iets in ons in beweging. Nieuwe mogelijkheden openen zich. 

Tijdens 5 zondagen zingen we, geïnspireerd door het dag-thema. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een kleine vragenlijst waarbij je je gedachten al even kan laten gaan over het dag-thema op je aan kan geven wat het dag thema – of stembevrijding überhaupt – bij je oproept en waar jij mee zou willen zingen. Op jouw aanwezigheid stem ik de stembevrijdingsworkshop af. 

Veiligheid en gezonde grenzen staan tijdens deze workshops hoog in het vaandel. 

Je hoeft niet te kúnnen zingen of dansen of creatief te zijn om aan deze stembevrijding-workshops deel te nemen.

Data & tijden

van 10.00-16.00

Tarief dagworkshop

  • €85,- (incl 21% BTW) bij aanmelding voor 1 workshop
  • €75,- (incl. 21% BTW) bij aanmelding voor de hele cyclus