Het concert der concerten, althans..

En dan opeens is het zover… Hét concert der concerten, althans óns concert der concerten zal op zaterdag 17 juni a.s. door de Ichthuskerk van Scheveningen klinken.

Daarmee laten we ook (hopelijk) definitief de corona-tijd achter ons.

Toen het online zingen via zoom en later via Jamulus eindelijk weer plaats kon maken voor live repeteren, waren we maar wat blij dat wij – in tegenstelling tot sommige koren- als koor de corona-tijd hadden overleefd. En hoe! Met een groot samenhorigheidsgevoel en plezier in het zingen, stortten we ons vol enthousiasme op het nieuwe repertoire. We genoten met volle teugen van wat we zo lang gemist hadden: heerlijk live samen zingen! Wat een feest!

Dat we doorzetters zijn blijkt niet alleen uit het oefenen, er moest uiteraard ook heel veel geregeld worden voor ons concert: een geschikte locatie, professionele musici, een passende titel verzinnen, een concertposter maken om maar een paar zaken te noemen.

Er werd druk vergaderd door het bestuur, er werden verschillende werkgroepjes gevormd want er moest onderdak worden gezocht voor de musici die voornamelijk uit België komen, de catering werd geregeld, de bar werd bemand, inkooptalent ontwikkeld, schema’s gemaakt, PR voor de kaartverkoop op touw gezet. Kortom er kwam veel meer bij kijken dan alleen de stukken zingen.

Maar het staat, we zijn er klaar voor en wat hebben we er veel zin in! Dankbaar voor alle inzet van iedereen en dat we dit samen mogen doen.

Tijdens het eerste deel van het concert zingen we lichtklassieke melodieën. Tijdens het tweede deel worden wij door Barokensemble Concert bourgeois begeleid in het Gloria in D van Vivaldi.  Daaraan voorafgaand zal het Concert bourgeois met hobo-soliste Vinciance Baudhuin een kort instrumentaal stuk spelen.

Bent u er ook bij?

Zaterdag 17 juni 2023 in de Ichthuskerk, 

Duinkerksestraat 9, Den Haag. 

Aanvang 20.15 (deuren open 19.30)

We heten u van harte welkom!

Concertkoor SarahBande

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de koorleden of via de knop op deze website.

 

 

Privé zangles ?

Alleen het verlangen om te zingen is genoeg. Meld je aan voor een proefles en ontvang een zangaanbod op maat waardoor jij je stem het beste kan ontwikkelen. De kosten voor de proefles zijn €22. Een proefles zingen is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen!

Meer nieuws